Cégünkről

A “REZON” szó régies magyar kifejezés, jelentése értelem, észszerűség.
A Rezon Ingatlan Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. 2005. évben alakult. Cégünk fő tevékenysége társasházak és lakásszövetkezetek teljes körű közös képviseleti és üzemeltetési feladatainak ellátása.

Társasházainknál különböző nyilvántartásait, könyvelését, számlázási feladatokat, alkalmazottak bérszámfejtését is intézi a közös képviseleti feladatok mellett. A könyvelési feladatokat szakképzett könyvelőnk végzi, országosan elfogadott és elismert könyvelő program segítségével (Nethaz-Invert).
Tevékenységünket a 2003.évi CXXXIII. sz. Társasházi Törvény alapján végezzük, a törvény határozza meg működésünk főbb irányelveit.
Kollégáink több mint 23 év ingatlankezelői tapasztalattal rendelkeznek, ügyvezetőnk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Mérnöktovábbképző Intézetnél szerzett ingatlankezelői és vagyongazdálkodási szakképesítéssel rendelkezik.

Cégünk, az általunk kezelt Társasházaink biztonsága érdekében, az Allianz Hungária Biztosító Társaságnál a tevékenységgel kapcsolatos társasházkezelő felelősségbiztosítással rendelkezik.

Honlapunkon minden általunk kezelt Társasháznak és Lakásfenntartó Szövetkezetnek saját oldalt működtetünk, melyen a Társasház fontos dokumentumai (költségvetések, biztosítási kötvény, alapító okirat, SZMSZ.) pdf. formátumban letölthető, valamint naprakészen elérhetőek az aktuális közös költség egyenlegek, folyószámlák. Az oldalon a Társasházzal kapcsolatos hírek és információk is megjeleníthetőek, valamint az épületekről készült fényképek.
Amennyiben regisztrál, utána mi ellenőrizzük és pár napon belül e-mailben kapott saját jelszavával és felhasználónevével be tud lépni a Társasház belső oldalára, ahol a fent felsorolt sok hasznos információt olvashatja.

Bízunk benne, hogy ügyfeleinknek segítünk weboldalunk működtetésével és könnyebben tudnak tájékozódni Társasházuk működéséről.

.